Avís legal

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.assessors-associats.com és un domini de l’entitat GRUP DPS, SLU, amb domicili social a: Av. Dr. Mitjavila, 25, AD500 Andorra la Vella (PRINCIPAT D’ANDORRA), amb correu electrònic: info@assessors-associats.com

Inscrita amb número de Registre Tributari L-715270-K i amb número de Registre de comerç 929163V 

Dades d’identificació del Responsable del Tractament i domicili on es porta a terme el tractament de dades:

GRUP DPS, SLU
Av. Dr. Mitjavila, 25
AD500 Andorra la Vella (ANDORRA)

Per a més informació pot contactar-nos mitjançant un escrit a la direcció anteriorment detallada o un correu electrònic a la següent direcció: info@assessors-associats.com

ACCÉS I USUARIS

L’accés al lloc web www.assessors-associats.com atribueix a qui ho realitza la condició d’USUARI, i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’USUARI de totes i cadascuna de les presents CONDICIONS D’US i la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, GRUP DPS, SLU es reserva la possibilitat de condicionar l’accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l’ USUARI mitjançant el formulari de contacte o mitjançant un correu electrònic de contacte, que es trobarà, si s’escau, a disposició de qui desitgi sol.licitarnos informació o sol.licitar cita prèvia de visita com a USUARI REGISTRAT.

Quan sigui necessari que l’USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l’epígraf sobre Política de Privacitat. Sol·licitem consulti la mateixa, a fi efecte de ser informat sobre el tractament, conservació i drets sobre les seves dades.

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Així mateix, queda prohibit, l’ús de la Web amb finalitats il·lícites o lesives contra GRUP DPS, SLU o qualsevol tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.