Assessorament fiscal

Som una empresa especialitzada en optimització fiscal, d’aquesta manera, tant si tens un projecte com si tens una empresa en funcionament o bé si ets una persona física, coneixem perfectament el sistema fiscal de les nostres zones d’actuació, deixa’t assessorar pels nostres experts.

E

Tranquilitat

Et mantindrem al dia de les obligacions fiscals, farem les declaracions dins dels terminis establerts, dedica el teu temps a les coses importants per tu, de la resta ens encarreguem nosaltres.

Et proposem un calendari fiscal amb tots els impostos a tenir en compte, sabràs d’una ullada quan recauen les teves obligacions fiscals i et mantindrem informat per l’avança en tot moment, només hauràs de gaudir de la tranquil·litat i podràs planificar amb temps la teva previsió de tresoreria.

E

Persones físiques

Dubtes amb el teu IRPF? No pateixis, nosaltres ho gestionem per tu.

T’oferim un servei a mida en funció de la teva necessitat en cada moment i la tarifa sempre serà personalitzada amb el servei donat.

E

Persones jurídiques

Declaracions d’IGI? L’impost sobres les societats? L’impost de Radicació d’activitats comercials? Oblida-te’n, això és cosa nostra.

Oblida-te’n!

La gestió fiscal és cosa nostra.