Inversions estrangeres

Creació de societats

Expatriació

” Andorra és un dels països més segurs del món “

Què podem fer per tu?

E

Inversions estrangeres

Vols venir a Andorra per realitzar una inversió estrangera? T’assessorem, estudiem el teu dossier i veiem la viabilitat del teu cas particular, apliquem les solucions normatives i fiscals pertinents i estudiem el teu rics fiscal per tal d’evitar un possible risc de recalificació.

E

Expatriació

L’expatriació és una elecció de vida. Què representa expatriar-se?

  • Seguretat en un entorn preservat
  • Avantatges fiscals que afavoreixen el desenvolupament i construcció d’un patrimoni transmissible
  • Gaudir d’un entorn únic envoltat de natura

T’assessorem i guiem mitjançant un procés de suport continu a l’expatriació. Ens encarreguem de totes les etapes necessàries per al canvi de residència, només hauràs de gaudir d’aquest temps lliure per conèixer el nostre increïble país.

E

Creació de societats

Grup Assessors Associats DPS està especialitzat en la creació de societats a Andorra. El nostre perfecte coneixement de la legislació, tant a nivell nacional com internacional, assegura l’èxit del muntatge.

Tenim una àmplia i exitosa experiència en el terreny, per tant, ¿per què perdre el teu temps si el nostre equip d’assessorament normatiu pot fer-ho per tu? T’assessorem, t’acompanyem i ens  encarreguem de tot el procés des del principi fins a la seva finalització.

  • Analitzarem el teu projecte i la seva viabilitat, juntament amb les teves necessitats
  • Aplicarem per l’avança les solucions normatives, fiscals i comptables lícites més adients
  • Tindràs la teva societat llesta per començar a operar i amb totes les eines al teu abast per a que sigui un projecte de futur

Ens encarreguem de totes les etapes..

Vine a gaudir d’Andorra.