Grup Assessors Associats DPS 

Missió

Gestoria i assesoria a Andorra

 Una meta sense un pla és només un desigAntoine de Saint-Exupéry  

Qualsevol meta ha de tenir en compte totes les etapes necessàries, des de la construcció fins a la realització, per fer-la viable i que perduri en el temps.

La nostra missió és, doncs, acompanyar-te amb el nostre assessorament d’expert per tal d’assegurar i reforçar la consecució dels teus objectius a través de l’aplicació per avançat de solucions jurídiques, fiscals i comptables lícites, en els terminis establerts. T’ajudem a crear la teva empresa tant com a autònom o com a societat, creem la teva societat i després t’ajudem a gestionar la comptabilitat de la teva empresa.

Grup Assessors Associats DPS ofereix una atenció integral, un servei complet, transparent i adaptat a les necessitats reals de cada client. Posa a la teva disposició el conjunt de la seva estructura capaç de respondre a les teves exigències i les del teu projecte, per tal d’oferir un servei de qualitat perquè cada client es pugui enfocar únicament a l’assoliment dels seus objectius.

Crear una empresa en Andorra
Quins impostos hi ha Andorra
Autònom a Andorra
Comptable per a la comptabilitat i gestió d’empresa 
Com ser nòmada digital a Andorra

Visió

 “Si camines sol, aniràs més ràpid; si camines acompanyat, arribaràs més llunyProverbi xinès

El nostre compromís és assessorar-te i acompanyar-te en les teves necessitats al llarg del temps, ja sigui de manera personal o bé en els teus negocis o els teus projectes. Afavorint el posicionament de les persones físiques i jurídiques en un entorn fiscal favorable per tal de reforçar el seus resultats i patrimoni, amb la finalitat d’obtenir una major disponibilitat financera.

La nostra visió és consolidar Grup Assessors Associats DPS com una empresa de referència al mercat, tant a la nostra zona d’actuació principal: Andorra, França i Espanya, com internacionalment seguint l’objectiu d’expandir-nos a nous mercats, prioritzant sempre el nostre segell d’identitat: la qualitat en l’atenció al client.

Per aconseguir la nostra visió, oferim una metodologia basada en l’anàlisi acurat. T’ajudarem a crear la teva empresa a Andorra de manera eficient, i t’oferirem la millor manera d’invertir a Andorra per a garantir el teu èxit empresarial i financi.”

de cada projecte tractant la teva empresa com si fos nostra.

Calendari fiscal Andorra 2024

Responsabilitat Social

“Crear un negoci fort i construir un món millor no són objectius contradictoris : Ambdós són ingredients indispensables per l’èxit a llarg termini”, William Clay Ford Jr. 

Grup Assessors Associats DPS privilegiem l’aspecte humà i el situem al centre del projecte. Conciliar l’expressió artística, el món dels negocis i les experiències humanes és compatible : l’art d’emprendre. És per això que utilitzem les nostres oficines com a punt de trobada i d’intercanvi,  per tal d’acollir obres artístiques que presentem al públic i als nostres clients.

De cadascuna de les nostres accions, hem de donar comptes a la humanitat. Per aquest motiu, Grup Assessors Associats DPS afavoreix la conciliació de la vida familiar i laboral, contribueix en projectes socials, col·labora activament en la preservació del medi ambient i en el desenvolupament sostenible .