Missió

 Una meta sense un pla és només un desigAntoine de Saint-Exupéry  

Qualsevol meta ha de tenir en compte totes les etapes necessàries, des de la seva construcció fins la seva realització, per tal de fer-la viable i que perduri en el temps.

La nostra missió, és doncs, d’acompanyar-te amb el nostre assessorament d’expert per tal d’assegurar i reforçar la consecució dels teus objectius per mitjà de l’aplicació per l’avança de solucions jurídiques, fiscals i comptables lícites en els terminis establerts.

Assessors Associats P&E ofereix una atenció integral, un servei complet, transparent i adaptat a les necessitats reals de cada client.

Assessors Associats P&E posa a la teva disposició el conjunt de la seva estructura capaç de respondre a les teves exigències i a les del teu projecte, per tal d’oferir un servei de qualitat per a que cada client es pugui enfocar únicament en la consecució dels seus objectius.

Visió

 Si camines sol, aniràs més ràpid; si camines acompanyat, arribaràs més llunyProverbi xinès

El nostre compromís és assessorar-te i acompanyar-te en les teves necessitats al llarg del temps, ja sigui de manera personal o bé en els teus negocis o els teus projectes. Afavorint el posicionament de les persones físiques i jurídiques en un entorn fiscal favorable per tal de reforçar el seus resultats i patrimoni, amb la finalitat d’obtenir una major disponibilitat financera.

La nostra visió és consolidar Assessors Associats P&E com una empresa de referència al mercat, tant a la nostra zona d’actuació principal: Andorra, França i Espanya, com internacionalment seguint l’objectiu d’expandir-nos a nous mercats, prioritzant sempre el nostre segell d’identitat: la qualitat en l’atenció al client.

Per acomplir la nostra visió oferim una metodologia basada en l’anàlisi acurat de cada projecte tractant la teva empresa com si fos nostra.

Responsabilitat Social

“Crear un negoci fort i construir un món millor no són objectius contradictoris : Ambdós són ingredients indispensables per l’èxit a llarg termini”, William Clay Ford Jr. 

A Assessors Associats P&E privilegiem l’aspecte humà i el situem al centre del projecte. Conciliar l’expressió artística, el món dels negocis i les experiències humanes és compatible : l’art d’emprendre. És per això que utilitzem les nostres oficines com a punt de trobada i d’intercanvi,  per tal d’acollir obres artístiques que presentem al públic i als nostres clients.

De cadascuna de les nostres accions, hem de donar comptes a la humanitat. Per aquest motiu, Assessors Associats P&E afavoreix la conciliació de la vida familiar i laboral, contribueix en projectes socials, col·labora activament en la preservació del medi ambient i en el desenvolupament sostenible .

Open chat