Comença l’Any amb Canvis Positius: Tria un comptable que t’ofereixi seguretat

És inevitable que amb el nou any no ens replantegem aspectes de la nostra vida i que vulguem fer canvis. A vegades, fins i tot, és com fer creu i ratlla, oblidar i tornar a començar. També aquestes dates tan senyalades poden fer sorgir el que sempre has volgut fer i mai has fet el pas.


En el primer cas, parteixes d’una base, però saps que hi ha aspectes a millorar i aquest és el moment ideal per canviar-ho. Començar un any bé és el que, pot ser, et donarà la seguretat i l’energia necessària per a tot l’any. Almenys, nosaltres, confiem que serà així. Així que, per què no canviar de comptable? En els petits canvis hi pot estar la diferència dins de la teva empresa. A Assessors Associats t’oferim un servei a mida, et recopilem tota la documentació necessària d’altres anys i efectuem un estudi exhaustiu gratis de la situació comptable de la teva empresa.


Invertir en el Futur: Comença la Dècada Amb Descomptes Exclusius per als Nous Emprenedors

En el segon cas, començar de zero no és una tasca fàcil, però la màgia de les idees i dels somnis són fer-los reals. Un nou any i, en aquest cas, una nova dècada dóna pas a nous negocis. Nosaltres, com a emprenedors que vam ser un dia, confiem en tu, les teves idees i els teus somnis i creiem en la possibilitat de fer-ho real. Per això, volem ajudar-te en aquest començament de la teva nova empresa, oferint un 50% de descompte en els tres primers mesos.


Si tens dubtes i/o no saps com realitzar aquests tràmits, a Grup Assessors Associats disposem d’un equip de professionals amb les competències necessàries per a assessorar-te durant tot el procés. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació!

Necessites ajuda amb la teva empresa o com a particular?

Primera consulta gratuïta

Dominic Paredes
Dominic Paredes – Propietària d’Assessors Associats