Gestió Empresarial en Temps de Crisi: Repercussions i Mesures Covid-19

Ja fa quasi una setmana que ens troben i estem vivint una situació excepcional i sense precedents dins del marc de l’economia d’una empresa i del funcionament d’aquesta. Són moments difícils i d’incertesa que tots sabem que tindran una gran repercussió dins de la nostra economia, la de la nostra empresa i l’economia general del país. Cada dia s’aproven noves mesures per part del Govern per tal de facilitar a les empreses i autònoms aquest impacte socioeconòmic que està generant aquest panorama actual.

La preocupació i els dubtes de la solvència de l’empresa, de les factures que s’hauran de pagar sense haver generat beneficis, de com pagar als treballadors, com gestionar la CASS, els impostos, la cotització d’autònom… I ara què? Com ha d’actuar la teva empresa davant el Covid-19? Quines ajudes pot sol·licitar la teva empresa?

Com Actuar Davant dels Desafiaments Econòmics del Covid-19

Primer de tot, fem una crida a la calma i a no entrar en pànic davant d’una situació tan complicada. Cada dia apareixen noves ajudes i mesures d’empreses com FEDA o del Govern d’Andorra per garantir a les empreses la solvència econòmica.

En segon lloc, recomanem a totes les empreses que no saben com actuar, que tenen moltes preguntes i cap resposta que es posin en contacte amb assessors i comptables que estan al corrent de les notícies i saben com gestionar i actuar per sol·licitar aquestes ajudes.

Per últim, desitgem que aquesta situació no s’allargui i puguem continuar amb la normalitat que ara tant trobem a faltar. Volem donar molts ànims a tots els autònoms, PIMES i grans empreses, no esteu sols!

Necessites ajuda amb la teva empresa o com a particular?

Primera consulta gratuïta

Dominic Paredes
Dominic Paredes – Propietària d’Assessors Associats