La importància d’un bon comptable és, sens dubte, un factor determinant en l’èxit d’una empresa, ja que proporciona informació rellevant per la presa de decisions. El comptable ha de tenir uns coneixements específics per ser apte pel lloc de feina. A part dels coneixements bàsics de comptabilitat també han de saber de Finances i tresoreria perquè pugui mantenir una bona relació amb la banca, les comissions i els interessos. Un altre requisit bàsic és el coneixement laboral per poder elaborar les nòmines i gestionar la CASS. Per últim, en l’àmbit fiscal pel pagament de les diferents obligacions tributàries.

7 Raons Crucials per Contractar un Comptable Competent

Aquí us exposem 7 raons per les quals una empresa necessita un bon comptable.
1. És una valuosa font per la presa de decisions interna, per la que un comptable que garanteix que els comptes representen la imatge de l’empresa.

2. Tota la informació que crea el comptable és utilitzada pels socis, bancs i proveïdors.

3. Els errors a la comptabilitat poden tenir conseqüències molt greus.

4. La informació comptable ha d’estar al dia per la liquidació d’impostos i les obligacions mercantils

5. El bon comptable és un analista de la teva empresa. Per ell passa tota la informació d’aquesta i pot detectar i anticipar-se a problemes de liquiditat.
6. Una bona comptabilitat transmet confiança al negoci.

7. L’ordre de la informació comptable és molt important per futures inspeccions.

Moltes d’aquestes virtuts s’adquireixen amb l’experiència, però sense la base d’una formació és impossible convertir-se en un bon comptable.

A Assessors Associats P&E comptem amb un equip de professionals amb l’experiència i formació que necessita una empresa. Volem assessorar el teu futur comptable, fiscal, jurídic i administratiu perquè la teva empresa creixi sense límits.

Necessites ajuda amb la teva empresa o com a particular?

Primera consulta gratuïta

Dominic Paredes
Dominic Paredes – Propietària d’Assessors Associats