És el mateix un comptable i un assessor financer?

Cadascun exerceixen rols d’empresa diferents, però sens dubte estan relacionats.

L’assessor comptable – El seu rol a l’empresa

Les empreses busquen solucions que equilibrin les xifres de les seves organitzacions. S’han de controlar les entrades i sortides de diners i la gestió de producció i administració.

Així, l’assessor comptable es converteix en el professional que té la formació necessària per realitzar operacions fiscals i comptables amb seguretat i confiança a l’organització, observant sempre la conformitat dels processos amb les normes comptables i amb les exigències governamentals.

En resum, l’assessor comptable crea informes, controla i fiscalitza.

La presa de decisions, amb base a aquests informes, és la feina que pertany a l’assessor financer.

Assessor Financer – El seu rol a l’empresa

Actuen de forma estratègica i ajuda als empresaris a prendre decisions de tipus financer. Tenen àmplia formació i experiència en finances, comptabilitat, aspectes gerencials i administratius. Aquest permet articular processos en diferents sectors gràcies a les habilitats que posseeix.

En conclusió, una empresa sempre ha de comptar amb els dos rols per funcionar correctament i prendre decisions de futur que ajudaran al creixement de la seva empresa.

Per això, a Grup Assessors Associats DPS, combinem aquests dos rols, per poder oferir el millor servei integral per la teva empresa. 

 

 

 

Necessites ajuda amb la teva empresa o com a particular?

Primera consulta gratuïta

 

Dominic Paredes
Dominic Paredes – Propietària d’Assessors Associats