Generar beneficis és l’objectiu de la majoria d’empreses; per aconseguir-ho és necessari conèixer la situació econòmica i el seu entorn. Tota aquesta informació pot ser crucial per la presa de decisions i la rendibilitat d’aquests beneficis.

Analisi financiero

Assessorament Financer: La Clau de l’Èxit a Mesura que Creixes

1. En primer lloc, s’ha de realitzar una anàlisi financera. Un aspecte de vital importància per la comptabilitat i les finances. Interpretar els resultats de les transaccions en un període determinat amb una sèrie d’indicadors. Aquesta anàlisi pot ajudar-te a identificar els focus dels problemes i buscar alternatives.

2. En segon lloc, s’han de preparar informes financers útils per una correcta presa de decisions. S’han de produir 4 informes financers bàsics: l’estat del flux d’efectiu, l’estat de la situació financera, l’estat de la utilitat i el balanç general. Aquesta informació t’ajudarà a prendre bones decisions.

3.
Per últim, a mesura que una empresa creix necessita un assessorament financer, ja que les finances són més complexes. Per això, s’ha de comptar amb personal que conegui el funcionament del mercat.

Si tens dubtes i/o no saps com realitzar aquests tràmits, a Grup Assessors Associats disposem d’un equip de professionals amb les competències necessàries per a assessorar-te durant tot el procés. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació!

Necessites ajuda amb la teva empresa o com a particular?

Primera consulta gratuïta

Dominic Paredes
Dominic Paredes – Propietària d’Assessors Associats